Tuinwerk gezocht?

Meer info?

Tuinwerk gezocht

Ben jij tuinman en ben je op zoek naar een leuke tuinklus? Meld je aan en opdrachtgevers met tuinwerk nemen contact met je op. Daarnaast kan je ook zelf naar tuinwerk zoeken.

De perfecte tuinman voor de klus

Of je nu een professionele tuinman bent, of je hebt simpelweg een passie voor tuinieren, we zijn altijd op zoek naar nieuwe tuinmannen in heel Nederland. Het hebben van eigen materiaal en gereedschap is niet vereist, het hangt volledig van de klus af. Kijk eens door het aanbod op de site, of maak een profiel aan en word direct gevonden door iemand met een klus in de tuin. Via onze handige gratis mail- en sms service wordt je direct op de hoogte gebracht als iemand jou als tuinman zoekt of als iemand een geschikte tuinman is voor jouw klus. Op deze manier vind jij snel degene die je zoekt. Wij staan voor je klaar! Aanmelden is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Nu aanmelden

Andere tuinmannen over het gebruik van deze website:

Joost uit Leeuwarden:
"Een aantal adressen gevonden. Ik ga er nu sinds een poosje om de week langs. Inmiddels heb ik elke dag wel wat te doen."
Linda uit Rotterdam:
"Mijn eigen tuinonderhoud bedrijf ben ik gestart. Dankzij deze website heel veel adressen gekregen. Naast regelmatig onderhoud ook een paar grote klussen."
Claudia uit Den Bosch:
"Fijn om veel reacties te krijgen op ons bedrijfsprofiel. Ik denk dat ons verhaal goed over komt bij de mensen."